Ordning och Reda

Detta är en sida som ger råd om hur vi kan organisera våra hem. Vi alla vet hur svårt det kan vara att ha ordning och reda i hemmet i alla fall under småbarns åren tycks det vara mer regel än undantag att ha ett hem i kaos. En bra hjälp på vägen är att skapa ett system som det är lätt att följa.

Garderober som är rymliga och har ändamålsenliga hyllor och lådor: att var sak har sin plats som Alfons pappa sa. Att har ett organiserat förvaringssystem kanske inte tar bort stöket men det gör det enklare och snabbare att städa.

Samma förhållningssätt är bra att ha i förhållande till sin dator. Det finns en orsak till att det finns mappar på en dator. Ett förslag är att inte spara allt på skrivbordet. Om man nu vill spara direkt på skrivbordet under tiden man jobbar med något är det bra att ta bort dokumenten och filerna och placera dem i en mapp.

Detsamma gäller givetvis också att hålla ordning på alla favoriter som man samlar på sig på internet. Skapa huvudrubrik, underrubriker.

Här kommer några exempel: Huvudrubrik Online Kasino, och följande underrubrik: recension - enarmade banditer: starburstslot.nu bingo: nyabingosajter.se

Och så vidare.

Allt blir enklare om man tar tag i kaoset. Att ha en plan.

Nyhetsbrev

Vill du få reda på vad som händer hos oss med automatik? Beställ vårt nyhetsbrev!